Rijbewijskeuring Afspraak

Wilt u goedkoop een rijbewijs of medische keuring laten doen om uw rijbewijs te verlengen?

Keuringarts helpt u met een vlotte en professionele rijbewijskeuring. Onze keuringsartsen werken samen met CBR om uw rijbewijs te verlengen na uw 75ste jaar, en voor groot rijbewijs C/D/E, Taxipas, of Medibuspas.

Vul het onderstaande formulier in online om uw afspraak te maken
of bel 085-1309699 nu

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin

Wilt u goedkoop een rijbewijs of medische keuring laten doen om uw rijbewijs te verlengen?

Keuringarts helpt u met een vlotte en professionele rijbewijskeuring. Onze keuringsartsen werken samen met CBR om uw rijbewijs te verlengen na uw 75ste jaar.

Wat neemt u mee naar de rijbewijs keuring?

  • Uw unieke ZD code (zie afbeelding Keuringsverslag)
  • Uw rijbewijs
  • Uw urine (maximaal 2 uur van te voren)
  • Uw medicatieoverzicht (aan te vragen bij huisarts / apotheek)
  • Uw recente oogmeting van een opticien, gegevens sterkte brilglazen, sterkte contactlenzen. Neemt u ook uw bril mee naar de keuring. Het gaat om een bril voor veraf, dus niet de leesbril.
  • De rijbewijskeuring bestaat uit een gesprek en een onderzoek om uw geestelijke en lichamelijke gezondheid te bepalen.

    Voor meer info over uw ZD code klik op deze link.

Rijbewijskeuringen veelgestelde vragen

Seniorenburgers van 75+ kunnen via het Centraal Rijvaardigheidsbewijzen een gezondheidsverklaring opvragen en ontvangt u nog enkele documenten zoals een keuringverslag en een Zorg Domein(ZD) code. Beide heeft u nodig voor de rijbewijskeuring, en kunt u online een afspraak maken bij ons of belt u gerust

U betaalt eenmalig een vast tarief van 65 euro voor Rijbewijskeuring 75+ (B/E) , ongeacht hoe vaak u terug dient te komen bij ons voor een vervolgafspraak. 

Bij Keuringarts kunt u terecht voor Rijbewijs 75+, Groot Rijbewijs C/D/E, Taxipas, PMOs, en Medibuspas (Touringcar chaffeurspas) 

Soms komt het voor dat het CBR na de keuring aangeeft dat zij extra informatie over u nodig heeft en dat dit moet worden aangeleverd door de arts die u gekeurd heeft.

Deze extra informatie zal door de arts worden verschaft nadat er een aanvullende keuring heeft plaats gevonden. De aanvullende keuring is in zo een geval bij Keuringarts altijd kosteloos.


Indien het CBR aangeeft dat zij extra informatie van een medisch specialist nodig heeft, dan dient u bij de desbetreffende medisch specialist een afspraak te maken. Hij of zij mag hiervoor wel kosten in rekening brengen.

Op dit moment doet Keuringarts geen onderzoek voor alcohol- en drugsgebruik. Hiervoor moet u naar een specialist die bij het CBR is aangesloten.