Keuringarts Rijbewijs Afspraak

Wilt u goedkoop een rijbewijs of medische keuring laten doen om uw rijbewijs te verlengen?

Keuringarts helpt u met een vlotte en professionele rijbewijskeuring. Onze keuringsartsen werken samen met CBR om uw rijbewijs te verlengen na uw 75ste jaar, en voor groot rijbewijs C/D/E, Taxipas, of Medibuspas.

Vul het onderstaande formulier in om online uw afspraak te maken
of bel 085-1309699

Laden...

Wilt u goedkoop een rijbewijs of medische keuring laten doen om uw rijbewijs te verlengen?

Keuringarts helpt u met een vlotte en professionele rijbewijskeuring. Onze keuringsartsen werken samen met CBR om uw rijbewijs te verlengen na uw 75ste jaar.

Wat neemt u mee naar de rijbewijs keuring?

  • Uw unieke ZD code (te vinden op uw keuringsverslag van het CBR)
  • Uw rijbewijs
  • Uw urine (maximaal 2 uur van te voren)
  • Indien uw meerdere medicijnen gebruikt kan een medicatieoverzicht handig zijn, dit kunt u aanvragen bij uw huisarts of apotheek
  • De rijbewijskeuring bestaat uit een gesprek en een onderzoek om uw geestelijke en lichamelijke gezondheid te bepalen

Voor meer info over uw ZD code klik op deze link.

Rijbewijskeuring veelgestelde vragen

Seniorenburgers van 75+ kunnen via het Centraal Rijvaardigheidsbewijzen een gezondheidsverklaring opvragen en ontvangt u nog enkele documenten zoals een keuringverslag en een Zorg Domein(ZD) code. Beide heeft u nodig voor de rijbewijskeuring, en kunt u online een afspraak maken bij ons of belt u gerust

U betaalt eenmalig een vast tarief van 65 euro voor Rijbewijskeuring 75+ (B/E) , ongeacht hoe vaak u terug dient te komen bij ons voor een vervolgafspraak. 

Soms komt het voor dat het CBR na de keuring aangeeft dat zij extra informatie over u nodig heeft en dat dit moet worden aangeleverd door de arts die u gekeurd heeft.

Deze extra informatie zal door de arts worden verschaft nadat er een aanvullende keuring heeft plaats gevonden. De aanvullende keuring is in zo een geval bij Keuringarts altijd kosteloos.


Indien het CBR aangeeft dat zij extra informatie van een medisch specialist nodig heeft, dan dient u bij de desbetreffende medisch specialist een afspraak te maken. Hij of zij mag hiervoor wel kosten in rekening brengen.

Op dit moment doet Keuringarts geen onderzoek voor alcohol- en drugsgebruik. Hiervoor moet u naar een specialist die bij het CBR is aangesloten. 

Op welke andere locaties in Nederland kan ik terecht voor rijbewijskeuringen?

Wij doen rijbewijskeuringen door heel Nederland op meer dan 50 locaties.