Fit-to-fly-verklaring

Let op: De Fit-to-fly- verklaring wordt gemaakt voor personen die het certificaat nodig hebben om te kunnen reizen en om aan te tonen dat ze geen COVID19 klachten hebben.

Is er een COVID19-herstel verklaring nodig? Keuringarts kan u ook daarmee helpen.

Binnen 7 dagen nadat uw verklaring is opgesteld worden alle gegevens die u hier heeft toegevoegd automatisch vernietigd. 

Hoe werkt het?

Stap 1

Vul het onderstaande formulier in

Stap 2

Na het invullen van het formulier neemt een van onze artsen zo snel mogelijk contact met u op

Stap 3

Nadat u de arts gesproken heeft ontvangt u een betaallink voor uw fit-to-fly verklaring en stelt de arts uw verklaring op

Fit-to-fly-verklaring formulier

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.

Gaat u binnenkort reizen en heeft u bewijs nodig dat u geen COVID19 hebt?

Vanwege het wereldwijde COVID19 virus vragen steeds meer landen een zogenaamde “Fit-to-Fly” (FTF) verklaring. Deze medische verklaring van een arts geeft aan dat de passagier geschikt is om met het vliegtuig te reizen na controle. De arts geeft dan aan dat de passagier geen corona symptomen heeft.

 

Bij deze medische verklaring zal de arts een vragenlijst met u doornemen over uw gezondheid. Is alles goed gekeurd? Dan zal u een Engelstalige verklaring mee krijgen; het Fit-to-Fly certificate.

 

Elk land en luchtvaartmaatschappij zal andere regels hanteren om in te reizen. Informeer hiervoor altijd bij de desbetreffende ambassade, reisbureau, vliegtuigmaatschappij of Rijksoverheid. 

COVID19 Test

Blijf thuis als u één van deze klachten heeft of als u de afgelopen twee weken één van deze klachten heeft gehad. Maak dan een afspraak op één van de testlocaties van de GGD. Bel 0800 – 1202. In geval van klachten is Keuringarts niet in staat om u te helpen.

  • Koorts (38 graden of hoger);
  • Droge hoest;
  • Moeheid;
  • Ophoesten van slijm;
  • Benauwdheid.

Wilt u een afspraak maken voor een medische keuring? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of bel naar.

Keuringarts voert wekelijks keuringen uit in:

Onze Keuringen