doktersonderzoek

Over Ons

Rijbewijs- en medische keuringen op maat.

In onze huidige maatschappij is er steeds meer behoefte aan medische keuringen, uitgevoerd door onafhankelijke artsen. Deze medische keuringen kunnen allerlei verschillende vlakken betreffen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een rijbewijskeuring, wij voeren diverse rijbewijskeuringen uit. Hiernaast zijn wij ook gespecialiseerd in het uitvoeren van medische keuringen voor het uitgeven van een fit-to-fly verklaring of een keuring voor het klein vaarbewijs. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de keuringen waarvoor u bij Keuringarts.nl terecht kunt, op onze website vindt u een uitgebreidere beschrijving van de verschillende soorten keuringen die wij aanbieden. Wat de reden voor uw medische keuring ook is, onze professionele artsen staan voor u klaar!

Onze missie

Bij Keuringarts.nl hechten wij veel waarde aan het menselijke aspect van medische keuringen. Of u nu op zoek bent naar een keuringsarts voor uw rijbewijs, of om een andere reden een keuring dient te ondergaan, bij ons weet u wat u te wachten staat. Voor aanvang van de keuring wordt u al uitvoerig geïnformeerd over de gang van zaken tijdens de keuring en over wat u precies kunt verwachten. Medische keuringen zijn meestal keuringen die u dient te ondergaan om bijvoorbeeld uw rijbewijs te behouden of om uw beroep uit te kunnen blijven oefenen. Dit maakt het voor ons des te belangrijker om u goed en volledig te begeleiden tijdens het gehele keuringsproces.

 

Onze keuringsartsen staan altijd voor u klaar, wanneer u vragen heeft of wanneer er zaken onduidelijk zijn. Ook tijdens de keuring zorgen onze keuringsartsen ervoor dat u zich volledig op uw gemak voelt en dat u op de hoogte bent van de onderdelen van de keuring. Wij vinden het belangrijk dat u volledig geïnformeerd bent, zowel voor, tijdens als na de keuring, om zo onnodige onduidelijkheid en zelfs stress te voorkomen. Wij proberen de medische keuring zo soepel en prettig mogelijk te laten verlopen en hierbij staat uw welbevinden en gemoedsrust continu voorop. Onze keuringen worden in lijn met de geldende medische wet- en regelgeving uitgevoerd.

Vragen over Keuringarts.nl?

Heeft u na het bekijken van onze website toch nog vragen over de verschillende keuringen die wij uitvoeren of twijfelt u over de juiste keuring in uw specifieke situatie? Aarzel dan niet en neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag en geven u waar nodig advies.