doktersonderzoek

Over Ons

Rijbewijs- en medische keuringen op maat.

Wij richten ons voornamelijk op rijbewijs- en medische keuringen. Het (medisch) keuren van verschillende mensen voor verschillende doeleinden.

Het kan voorkomen dat mensen die gekeurd moeten worden, niet of nauwelijks zijn geïnformeerd. Als gevolg kan dit zorgen voor onnodig stress of onzekerheid en heeft dit invloed op het keuringsproces.

Bij Keuringarts geven we gehoor aan de roep om hulp of advies van de ‘gekeurden’ maar zeker ook de artsen. Door de verhalen direct uit de praktijk maar ook zelf opgedane praktijkervaring, kunnen wij onze diensten goed afstemmen op de behoefte van onze klanten

Welke keuring of dienst past bij u?

Omslachtigheid en stress zijn verleden tijd.

Het is belangrijk dat iedereen die betrokken is bij keuringen, goed geïnformeerd is. De mens staat bij ons centraal. Onze diensten richten zich tot uiteenlopende partijen; van chauffeur tot aan arts, van arts tot organisatie en allen daartussen waaronder ook het CBR, Zorgdomein, diverse ouderenbonden en logistieke dienstverleners.

 

Ons voornaamste doel is om de rompslomp (en stress) die het keuren met zich mee kan brengen weg te nemen. Daarbij is nagedacht over veiligheid, kwaliteit, transparantie en prijs. 

 

Wij hanteren een vast tarief zonder extra kosten; geen verrassingen. Ons plansysteem is snel, eenvoudig en laagdrempelig zodat u direct bij ons terecht voor het inplannen van een keuring. Laat u zich door ons eerst goed informeren! U kunt daarna zorgeloos uw keuring in.

Ga met een gerust hart de keuring in

Voor een vlotte, vertrouwelijke en professionele keuring maak uw afspraak bij Keuringarts!
Wij sturen uw keuring digitaal op via ZorgDomein en zorgen ervoor dat u zelf bij ons makkelijk, overzichtelijk en zonder lange wachttijd een keuring gepland.