Waar vind ik het keuringsverslag?

Keuringsverslag met ZD-code

Zodra u de gezondheidsverklaring digitaal hebt ingevuld via MijnCBR krijgt u het keuringsverslag met ZD-code opgestuurd.

Dit kunt u vinden op http://mijn.cbr.nl.

Stap 1

U begint met het aanvinken van ‘ik wil inloggen met een controle via sms’. Hierna kunt u uw gebruikersnaam en wachtwoord invullen. Als dit goed is dan klikt u op de button ‘inloggen’. Met een tablet of telefoon kunt u ook inloggen met de DigiD app.

Stap 2 

Zodra uw gebruikersnaam en wachtwoord is ingevuld krijgt u op het telefoonnummer dat u in het verleden heeft genoteerd, een 6 cijferige code. Deze code heeft u nodig om in te loggen, na het invullen van deze code klikt up vervolgens op “volgende”.

Stap 3

In de bovenste balk klikt u op ‘mijn dossier’ om de status en documenten te bekijken.De blauwe blokken aan de rechterkant weergeven alle correspondentie tussen u en het CBR. Tussen de documenten moet ‘Verwijsbrief naar keuringsarts’ staan. Hierin wordt u ook doorverwezen naar een arts of specialist. Op deze formulieren staat ook uw unieke ZD-code. Gelieve deze documenten uit te printen en mee te nemen naar de keuring

Wij kunnen alleen het keuringsverslag invullen die ingevuld mogen worden door een keurend arts (of huisarts). Dit staat vermeld op het formulier. In andere gevallen moet u naar een specialist zoals bijvoorbeeld cardioloog, oogarts, internist o.i.d.

Stap 4

Hieronder is een voorbeeld van de ‘verwijsbrief naar keuringsarts’. Hierin staat precies wat u kunt verwachten. Hier kan staan dat u bijvoorbeeld naar een arts of specialist wordt doorgestuurd. Wordt u naar een keurend arts verwezen? Dan kunt u contact opnemen met Keuringarts B.V. 085-1309699.

Eventueel kunt u ook onderaan dit document uw ZD-code vinden. Heeft u deze code? Keuringarts B.V. werkt volledig digitaal met Zorg Domein. De bevindingen van onze keuringartsen wordt via deze code direct doorgestuurd naar het CBR waar het keuringsverslag binnenkomt.

Helemaal beneden van de verwijsbrief ziet u het keuringsverslag zoals hieronder. Dit zijn minimaal 7 pagina’s. U vindt de unieke ZD Code tussen de inleidende tekst en de in te vullen gegevens. De ZD Code bestaat uit letters/cijfers/hoofdletters/kleine letters door elkaar heen. Deze is verbonden aan uw gegevens die bekend zijn bij het CBR. Zo heeft elk keuringsverslag een aparte unieke ZD-code. Het kan zijn dat u meerdere codes heeft. Deze neemt u allemaal mee naar de afspraak.

 

Stap 5

Heeft u vragen voor het CBR? Het nummer van de CBR Klantenservice is 088 – 227 77 00.

 

Zij zijn te bereiken op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur.

Wilt u een afspraak maken met Keuringarts B.V. voor een medische keuring?

Bel dan naar 085-1309699 of vul het onderstaande formulier in online om uw afspraak te maken.

Laden...

Keuringarts voert wekelijks keuringen uit in:

Rijbewijskeuringen